Sony

Produse de marcă

Sony online

Pagina noastră Sony online vă oferă informații utile despre acest brand, pe care poate nu ați știut să le găsiți până acum. Aflați despre magazinele brand-ului Sony, orarul acestora, găsiți aici chiar și hârțile cu cele mai apropiate magazine. De asemenea aici găsiți și link-urile la paginile oficiale și e-shop-urile Sony verificate, dar și catalogul actual sau oferta. În cazul în care aveți probleme cu marfa de marcă Sony cumpărată, vă sfătuim, cum să procedați cu reclamarea sau înapoierea mărfii. Aici găsiți și alte informații. Citiți mai departe.

Sony România

Desfășurarea activității mărcii Sony în România este evidentă. Sony România are un lanț de magazine, pe care le puteți găsi în majoritatea orașelor din România, poate chiar și în orașul dumneavoastră! Lista completă a magazinelor, orarele lor și hărțile le găsiți pe această pagină mai jos.

E-shop-ul Sony

În cazul în care sunteți un om modern și cumpărăturile prin internet nu vă cauzează nici o problemă, sau doar nu doriți să alergați prin magazine, sigur o să apreciați posibilitatea de a cumpăra produsele mărcii Sony în magazinul online. Foarte mulți oameni caută e-shop-ul Sony doar pentru a vizualiza sortimentul și pentru a afla prețurile produselor în sine, dar cumpără mai bine în magazin, pentru a putea prinde în mână și proba produsul.

A doua categorie de oameni procedează invers – mai întâi vizitează magazinul Sony, probează produsul, dar nu cumpără pe loc, dar în confortul de acasă caută e-shop-urile Sony și cumpără din cel mai ieftin. Fie că faceți parte din prima sau din a doua categorie de clienți, avem pentru voi ponturi la magazine online Sony. Ajunge, dacă în câmpul de căutare scrieți „Sony e-shop” sau „magazin online Sony” și dați click pe „Căutare e-shop-uri”. Apoi vi se vor afișa rezultatele căutării online a magazinelor Sony. În general este valabil, că rezultatele de cea mai bună calitate sunt imediat primele, de aceea vă recomandăm să le vizitați chiar pe acelea. Puteți fi siguri, că veți găsi e-shop-ul Sony cu cele mai bune prețuri ale produselor.

În cazul în care deja aveți experiență în cumpăratul mărcii Sony pe internet și cunoașteți un magazin online de calitate cu produsele acestei mărci, puteți să ne scrieți despre acesta, cu mare plăcere îl vom afișa pe web-ul nostru și vom ajuta alți vizitatori în căutarea magazinelor online Sony.

Paginile de web oficiale Sony.ro

În cazul în care tot nu ați găsit informațiile necesare despre marca Sony, sau nu reușiți să găsiți e-shop-ul Sony, în care să puteți cumpăra produse de calitate, încercați să vizitați pagina de web oficială Sony.ro. Pagina de web oficială Sony.ro poate nu vă va oferi toate informațiile detaliate, pe care le căutați, dar este posibil, că aici o să găsiți ceva, ce paginile neoficiale nu vă spun despre marca Sony. Treceți la pagina oficială Sony.ro acum!

Magazinele Sony

După cum am menționat deja, Sony are în România propriul lanț de magazine, unde puteți achiziționa produse de marcă de calitate. În cazul în care nu doriți să accesați ofertele niciunui e-shop Sony, mai jos menționăm o hartă cu magazinele Sony în apropierea localității dumneavoastră.

Catalogul Sony

Cataloagele Sony sunt o sursă importantă de informații despre produsele acestui brand. Acestea oferă o prezentare generală a produselor, prețurile actuale, reducerile și ofertele speciale. Datorită faptului, că astăzi aproape totul este pe internet, cataloagele încep să dispară. Nici cataloage Sony nu mai găsiți atâtea ca în trecut. La urma urmelor, este mult mai simplu să căutați e-shop-urile Sony și direct acasă să comparați ofertele și prețurile diverșilor vânzători. Magazinele online în plus oferă foarte des reduceri, câteodată în timp limitat, așa că posibilitatea cumpărării imediate de acasă poate fi un mare avantaj, în ceea ce privește prețurile. În e-shop-urile Sony în principiu faceți economie! De aceea recomandăm căutarea e-shop-urilor pin căutarea aflată mai sus. Cu siguranță nu o să fiți dezamăgiți.

În cazul în care totuși ați căuta un catalog Sony mai vechi, sau cel actual, puteți face așa din nou, prin căutare, de data aceasta prezentăm formularul pentru căutarea cataloagelor. În câmpul de căutare scrieți de exemplu „Catalog Sony 2017” și dați click pe butonul „Căutare catalog”. Din nou vi se vor afișa rezultatele căutării, dintre care ajunge doar să alegeți, ce vă va atrage atenția.

Sony București

Reprezentarea Sony în cel mai mare oraș al României – București este impresionantă. În acest oraș găsiți cu siguranță cei mai mulți vânzători și magazine ale acestei mărci. Dacă doriți să găsiți cele mai multe magazine, sau orice, ce ține de Sony București, vă recomandăm această pagină – Sony București.

Sony Brașov

Vă străduiți să găsiți marca Sony în Brașov? Magazine Sony în acest oraș sunt de asemenea multe, nu trebuie să vă temeți, că nu o să găsiți marca Sony în Brașov – este exclus așa ceva. În cazul în care nu sunteți siguri de magazinele Sony din Brașov, sau ați dori să aflați mai multe în legătură cu desfășurarea activității în Brașov, vizitați Sony Brașov.

Orarul Sony

În cazul în care doriți să vizitați magazinul Sony și nu sunteți siguri, de când până când este deschis, ajunge să vizitați pagina web a mall-ului, în care este magazinul amplasat, și orarul îl găsiți acolo foarte ușor. Dacă magazinul dumneavoastră Sony nu se găsește în niciun mall, încercați să îl căutați specificând numele mărcii și adresa magazinului. Majoritatea vânzătorilor au astăzi deja pagină de web proprie, așa că informația dorită o veți găsi cu siguranță fără probleme. Și deja dacă o să fiți pe pagina de internet, este foarte posibil, că va conține și e-shop, așa că o să puteți cumpăra produsele Sony direct prin calculatorul sau telefonul dumneavoastră. Economisiți așa timp căutând orarul Sony și rătăcind prin magazine. Ușor și eficient. Și foarte des mult mai ieftin, decât în magazine.

Majoritatea magazinelor au orarul între orele 9:00 și 21:00 și sunt deschise de luni până duminică. Excepție fac magazinele mici Sony în afara centrelor comerciale, unde orarul poate fi mai scurt decât în centrele comerciale. În cazul în care aveți posibilitatea să cumpărați în centrele comerciale, foarte greu dați de un magazin Sony închis.

Oferta Sony

Nu a ajuns în cutia voastră poștală oferta actuală Sony? Este posibil, că firma Sony încetează să investească în reclama printată și trece la propagarea online a mărcii și produselor sale. Chiar și așa doriți să fiți informat periodic despre ofertele, noutățile, acțiunile și reducerile mărcii Sony? Urmăriți-o online! Înregistrați-vă în newsletter-ul nostru, sau adăugați-vă portalul nostru pe Facebook, Twitter sau Instagram și fiți tot timpul informați despre marca Sony.

Înapoierea produselor Sony

V-ați cumpărat produse Sony și mai târziu acasă ați aflat, că nu vi se potrivesc, sau nu ați nimerit mărimea ideală? Sau ați cumpărat produsul mărcii Sony apropiatului dumneavoastră ca și cadou, și nu ați nimerit gustul sau mărimea lui? Nu disperați! Cât timp produsele nu sunt purtate sau deteriorate, prin lege aveți posibilitatea, în perioada stabilită, să înapoiați produsele sau să le schimbați cu altele. Cu înapoierea produselor Sony, majoritatea clienților nu are nici o problemă. Ajunge să vizitați magazinul Sony cu produsele, pe care doriți să le înapoiați sau să le schimbați, împreună cu bonul fiscal, și Sony vă va înapoia banii, sau o să vă puteți alege alte produse. Alegerea este a voastră. Înapoierea produselor Sony este doar un joc!

Sony – reclamație

În cazul în care după achiziționarea produselor Sony ați aflat, că produsele sunt deteriorate, sau nu sunt de o calitate inferioară, este necesară reclamația acestor produse. Puteți face așa direct în magazinul Sony, unde ați cumpărat. Și la reclamație trebuie să aveți bonul fiscal. Reclamația Sony decurge astfel, că vânzătorul preia produsele reclamate și în maxim o lună vă înștiințează cu rezultatul reclamației. Cât timp este reclamația nefondată, produsele vă vor fi înapoiate fără reparație sau înapoierea banilor. Dacă vânzătorul consideră, că reclamația dumneavoastră este autorizată, vânzătorul va efectua reparația produselor, facultativ va schimba produsele cu unele noi sau vă va oferi înapoierea banilor și asta cât se poate de repede.

La cumpărarea produselor Sony în e-shop-uri se poate întâmpla, că vor fi livrate alte produse, decât v-ați comandat la început, sau vă vor ajunge produsele deteriorate. Cu siguranță nu vă mulțumiți cu astfel de produse și cereți reclamația la vânzătorul Sony. În cazul în care v-au fost livrate produse deteriorate sau necorespunzătoare, cât de repede contactați vânzătorul și aflați procesul ulterior. Vânzătorul Sony este obligat să vă livreze produsele corespunzătoare și asta pe cont propriu.

Sony outlet

În cazul în care căutați produsele Sony în categorie de preț mai joasă, nu trebuie imediat să alegeți lucrurile folosite din bazar sau second hand. Alegerea ideală pentru voi poate fi Sony outlet. Sony outlet este vânzarea produselor din colecțiile mai vechi. Aici este vorba despre produsele nevândute din sezoanele sau anii trecuți. Sony outlet sunt produse noi, nefolosite, pe care le puteți obține în magazinele outlet la fracțiune din prețul lor inițial. Așa că nu ezitați și căutați cel mai apropiat magazin outlet cu marca Sony.

Colecția Sony

Ați văzut cea mai nouă colecție Sony? Noutățile, pe care ni le aduce în intervale periodice marca Sony, îți taie literalmente respirația. Și această cea mai nouă colecție aprobă această afirmație. Prospețime, modernitate, eleganță și stil. Acestea sunt adjectivele potrivite pentru noua colecție Sony. Convngeți-vă însă singuri. Treceți la galeria Sony și admirați toate noutățile Sony.

Îmbrăcămintea Sony

Îmbrăcămintea Sony este pe termen lung foarte populară. Aceasta o mărturisește lanțul de magazine în toată România, care în fiecare an atinge cifre de afaceri mari și câteva e-shop-uri Sony, în care se pot cumpăra produse la prețuri raționale. Cât timp căutați îmbrăcămintea Sony, vă recomandăm să vizitați chiar unul dintre e-shop-uri și să căutați în acest fel produse interesante Sony, pe care o să vi le comandați direct online, sau mai târziu o să vizitați magazinul.